Przeglądaj wszystkie NIUSY

-|- NIUSY-2011 -|- NIUSY 2012 -|-

Nie bądź obojętny. 130 Potrzebne 1200 . do 31.05.Wiecej informacji: LINK

Fenylopropionian Testosteronu

Testosteron jest hormonem produkowanym głównie w jądrach samców. Jest ona odpowiedzialna za niemal wszystkie cechy seksualnych u mężczyzn.  Fenylopropionian Testosteron ma aktywne życie 4-5 dni.  propionian (krótki estery) i Cypionate (długie estry ) . Zaleca się, aby wstrzyknąć testosteron fenylopropionian dwa razy w tygodniu, chociaż wielu woli co trzeci dzień.

Uwagi użytkownika
Niedawno miałem okazję spróbować fenylopropionian testosteronu w jednym z moich cykli. Myślę, że podstawową zaletą tych rzeczy jest to, że podziemne producenci nie boją się go w dawce 200 mg / ml, w przeciwieństwie do innych krótkich (ISH) estrów, takich jak propionian ... gdzie 100 mg / ml jest typowa dawka.
Używałem go w dawce 200 mg co drugi dzień.

Moje zyski z fenylopropionian testosteronu były typowe dla wszelkiego rodzaju testosteronu, jaką kiedykolwiek stosowałem (niezależnie od estru), choć retencja wody była podobny do propionian (niska).
Chociaż nie było potrzeby, wybrałem opcje wstrzyknąć co drugi dzień, chociaż aktywne życie tego związku pozwoliłoby mi wstrzyknąć raz na trzy dni czwarty . Ale takie zagranie to dla mnie naturalne posunięcie  w cyklu z nandrolon i fenylopropionian, ponieważ może być podawany w tym samym dniu o tej samej częstotliwości.
Od retencja wody jest niska z tego związku, jest to prawdopodobnie najbardziej wszechstronna forma estryfikowanego testosteronu dostępna na rynku ... to buduje masę , nie wymaga bardzo częstych zastrzyków, i nie powoduje retencji wody jak cypionate lub enanthate.Polecam :)

Dodaj komentarz na facebooku